LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Barbecue kleding

Plannen gemaakt om te barbecueën, maar valt het weer toch een beetje tegen? Haal dan nu nog de stijlvolle The Bastard muts en handschoenen in huis. Extra warm én extra veilig! Of hecht je meer waarde aan het schoonhouden van je kleding tijdens het barbecueën? Gebruik dan een hip lederen schort waarmee je ook nog eens de blits maakt.

Extra gerechten

Heb je zin om extra uit te sloven tijdens het barbecueën? Komt goed uit! Dan hebben wij de perfecte accessoires voor je. Wat dacht je van een speciale pan om lekkere soepen te maken of van een driepoot die je boven een kampvuur kunt zetten en zo lekkere gerechten kunt bereiden!

Alles voor de barbecue zelf

Je wilt natuurlijk dat je barbecue in top shape blijft gedurende het hele jaar. Ook hier schieten wij jou te hulp. Van schoonmaakmiddelen tot regenhoezen. Gebruik een van de BBQ-borstels van The Bastard en verwijder eenvoudig al het vuil. Of is het vilt van je barbecue aan vervanging toe? Bestel dan gauw een nieuw stuk bij Twinckels.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »