Grote najaarsopruiming: shop nu je barbecue met 10% korting!

Filters

Twinckels’ tips

Bij Twinckels vind je alleen de beste trampolines van Avyna, hét topmerk voor trampolines, met een uitgebreid assortiment en dus ook een brede keuze aan trampolines. Ben je op zoek naar een ronde of vierkante trampoline? En wil je die inklapbaar of ingegraven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor fitnesstrampolines en veiligheidsnetten kun je bij Twinckels terecht.

Inklapbare Trampolines 

Wil je een trampoline maar is de tuin niet groot genoeg om er permanent een in te graven of ben je te erg gehecht aan je gazon om het op te offeren voor een trampoline? Met een inklapbare trampoline hoeft dit niet, je kan hem eenvoudig in en uit klappen. Als je ruimte nodig hebt klap je hem in en zet je hem aan de kant, en als je wilt springen klap je hem weer uit.

Fitness Trampolines

Trampolinespringen is goed voor je lichaam, je traint er veel spieren mee en het is leuk om te doen. Het zou dus echt de ideale workout zijn, als een trampoline niet zoveel ruimte in zou nemen. Daar heeft Avyna een oplossing voor, namelijk fitness trampolines, deze zorgen voor evenveel plezier en fitness als normale trampolines, maar dan zijn ze een stuk kleiner zodat je ze ook binnen kan gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »