Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Soorten InGround trampoline

Er zijn twee vormen waarin InGround trampolines verkrijgbaar zijn, namelijk rond en rechthoekig. Ronde trampolines hebben als voordeel dat je er minder snel naast duvelt omdat je altijd richting het midden wordt gestuiterd. Bij een rechthoekige gebeurt dit minder snel, dus kun je makkelijker met meer mensen springen zonder te botsen. Toch hoef je bij een rechthoekige trampoline niet bang te zijn voor ernstige vallen, de InGround trampolines zijn allemaal maar 20-30cm hoog, dus een zware val zit er niet in. Mocht je toch bang zijn voor een val, er zijn ook trampolines met vangnet en zelfs losse veiligheidsnetten te koop bij Twinckels.

InGround trampolines aanleggen

Een InGround trampoline aanleggen is helemaal niet zo lastig. Het lastigste is het gat graven, dit gat moet diep genoeg zijn om de trampoline zo’n 20-30cm uit te laten steken. De trampoline moet altijd boven de grond uitsteken in verband met de luchtverplaatsing die ontstaat bij het springen. Als het gat klaar is, kun je de trampoline bouwen volgens de instructies en voilà, je hebt een InGround trampoline.  

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »