Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

De trampolines van Twinckels zijn allemaal van goede materialen en gaan lang mee. Je hoeft dus geen keuze te maken op basis van kwaliteit, want die is overal uitstekend. De belangrijkste vraag is dus hoe groot je je trampoline wilt hebben. Ga je voor een compacte trampoline die minder ruimte inneemt of kies je voor een enorme trampoline waar het hele gezin op kan? De keuze is aan jou!

Veilig springen

Veiligheid is belangrijk voor Avyna, de trampolines zijn dan ook allemaal stevig gebouwd zodat de kans op ongelukken zo klein mogelijk is. Bij een ronde trampoline is de kans op ongelukken sowieso al kleiner omdat je er minder snel naast valt aangezien je steeds richting het midden stuitert. Mocht je toch bang zijn om ernaast te vallen, dan zijn er voor alle ronde trampolines veiligheidsnetten verkrijgbaar. Die vangen je op als je per ongeluk over de rand van de trampoline springt. 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »