LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Dit zijn de voordelen van een houten zwembad in de tuin

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke tuin hebt: een houten zwembad past bij elk type tuin. We hebben houten zwembaden in alle soorten en maten. Van een rond en vierkant zwembad tot een rechthoekig zwembad. Groot of klein, net wat past bij jouw tuin. Een ander voordeel van een houten zwembad is dat je ze op elke ondergrond plaatst en dat ze relatief goedkoop zijn in vergelijking met betonnen of polyester zwembaden. Voor relatief weinig geld dobber jij straks in je eigen tuin.

Houten zwembad integreren in je tuinontwerp

Heb je je tuin door een architect laten aanleggen? Dan is er over elk bloemblaadje en paadje nagedacht. En dat merk je aan de uitstraling van je tuin. Een onder architectuur aangelegde tuin vraagt om accessoires die passend zijn. Een mooie tuinset bijvoorbeeld. Maar ook een zwembad dat past bij het ontwerp. Een houten zwembad heeft een luxe uitstraling. Hout is karakteristiek materiaal dat een rustige uitstraling heeft. Daardoor is het makkelijk te combineren. Wil je niet dat alle aandacht naar je zwembad wordt getrokken? Kies dan voor hout. Dit materiaal leidt de aandacht niet af van de rest van je tuin.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »