Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Opbergmanden

Ben je geïnspireerd geraakt door opruimgoeroe Marie Kondo? Mest dan niet alleen je huis maar ook je tent of camper uit. Bewaar alleen wat je echt vaak gebruikt en berg de rest op in handige manden. Geef elke mand een label en houd je ook aan de indeling. Scheelt een hoop frustratie. Opgeruimd staat netjes, ook op vakantie. Kun je tenminste met een goed gevoel op je klapstoel genieten van de zon.

Jerrycans

Hoeveel stappen zet jij per dag? Op de camping zijn het er vast een heleboel meer dan thuis. Niet alleen omdat je de hele dag buiten bent, maar ook omdat je de hele dag op en neer loopt naar de sanitaire voorzieningen. Voor het toilet, de douche en je afwas en om je pan met water te vullen voor je koffie, thee of spaghetti. Dat laatste kan een stuk makkelijker. Vul gewoon een flinke jerrycan met water en tap daar de hele dag uit. Je maakt er koffie en thee mee, limonade voor de kinderen en je gebruikt het water om mee te koken.

Koelboxen

Er gaat niks boven een koud biertje. Juist op de camping. Een koelbox mag dan ook niet ontbreken. Ben je geen bierdrinker? Er kan natuurlijk veel meer in een koelbox. Je boter bijvoorbeeld of vleeswaren. Dat flesje witte wijn. Of misschien wel dat lekkere stuk brie voor op een toastje?

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »