Grote najaarsopruiming: shop nu je barbecue met 10% korting!

Filters

Twinckels’ tips

Wat heb je allemaal nodig voor een gezellige kerst?

Allereerst heb je natuurlijk een kerstboom nodig, het liefst eentje die geen naalden afgeeft. Vervolgens heb je dingen nodig om die kerstboom mee te versieren, zoals kerstverlichting en kerstballen. Om het helemaal af te maken nog een kersthuisje in de kast of op de plank. Zo kan de kerstpret gelijk beginnen.

Kunstkerstbomen

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom, maar een kerstboom geeft zoveel naalden, en het is zoveel moeite om een mooie uit te kiezen en om hem vervolgens mee naar huis te sjouwen. Met een kunstkerstboom is dit gedoe verleden tijd. Een kunstkerstboom kan na gebruik gewoon opgevouwen worden om volgend jaar weer opnieuw gebruikt te worden. 

Kerstversiering

Een kale kerstboom is natuurlijk niks, daar moet versiering in. Wat gezellige lampjes en wat vrolijke kerstballen en jouw boom is helemaal kerstklaar! Je kan echter meer met kerstversiering. Hang bijvoorbeeld wat leuke lampjes in het raam of in de tuin, of doe wat kerstballen in een doorzichtige vaas. Zo komt de kerstsfeer verder dan alleen de woonkamer. 

Kersthuisjes

Kersthuisjes maken jouw kerstinterieur helemaal af! Deze gezellige tafereeltjes zijn winters en sprookjesachtig en passen dus perfect in de kerstsfeer. Maakt niet uit waar je deze leuke huisjes zet, ze zorgen overal voor de kerstsfeer. Zo is jouw huis helemaal klaar voor de kerst!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »