Grote najaarsopruiming: shop nu je barbecue met 10% korting!

Filters

Twinckels’ tips

Het wordt weer kerst, dus het is weer tijd om naar het tuincentrum te racen om de mooiste kerstboom uit te zoeken, in de rij te staan en vervolgens dat enorme ding in de auto te proppen en naar huis te sleuren. Als de boom eindelijk staat, zie je dat er een enorm spoor van naalden achter is gebleven, waardoor je weer een uur met de stofzuiger in de weer moet. Dit moet toch makkelijker kunnen?

Natuurlijk kan dit makkelijker. Al deze problemen kunnen worden verholpen met een kunstkerstboom. Deze bomen geven namelijk geen naalden af, en je kan ze meerdere jaren achter elkaar gebruiken. Zo hoef je niet meer het huis uit om een boom te halen, maar haal je hem zo van zolder of uit de garage. 

Kunstkerstbomen zijn vaak net zo mooi als "echte" bomen, vaak zelfs mooier. Naast normale groene bomen, vind je hier ook besneeuwde bomen en verlichte bomen. Besneeuwde bomen geven een extra winters gevoel door sneeuw in huis te brengen, terwijl verlichte bomen een hoop gedoe met lichtsnoeren schelen. Wat voor kunstkerstboom jij ook zoekt, je vindt het bij Twinckels.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »