LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Bezorgen & retourneren

Corona update

Het bezorgen van pakketten in België gaat door. I.v.m. het coronavirus gaat het bezorgen wel iets anders dan je gewend bent. Zo worden pakketten niet meer overhandigd, maar houdt de bezorger 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 

Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Bezorgen

De bestelling die je doet op onze webshop wordt verzonden vanuit de leverancier(s) van de betreffende producten. Bij bestellingen van € 75,- of meer berekenen we geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 75,- zijn de verzendkosten € 8,25. Wij streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen (bij voldoende voorraad), uit te leveren. 

Retourneren

Bevalt een product niet zoals gedacht? Je hebt het product altijd 14 dagen vrijblijvend op zicht. Als het product dan toch niet bevalt, kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Vul het retourformulier in en stuur het product goed verpakt, in de originele verpakking, terug naar het adres wat op de retourbon staat. Retourneren is gratis bij een bestelwaarde vanaf €120. Is de bestelwaarde onder dit bedrag? Dan zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen. Je geld wordt binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestort. Echter, wij behouden ons het recht voor om de kosten voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen in rekening te brengen.

Zwembaden retourneren

Helaas is het momenteel niet mogelijk om zwembaden en gerelateerde artikelen, zoals pompen of afdekzeilen, te retourneren. Onze excuses voor dit ongemak.

Defect artikel

Heb je een defect artikel ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via [email protected].

Na ontvangst van een retourzending, zorgen wij er voor dat je binnen 5 werkdagen een nieuw product ontvangt. Indien je ervoor kiest om je geld terug te krijgen zorgen wij voor een retourbetaling. Je geld wordt dan binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestort.

Ruilen
Op dit moment is het nog niet mogelijk om een product direct te ruilen. We vragen je om jouw product te retourneren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag op je rekening. Vervolgens kun je in onze webshop een nieuwe bestelling plaatsen.

Ik wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht, hoe werkt dat?
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De kosten hiervoor komen voor rekening van Twinckels. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Het volledige aankoopbedrag krijg je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je je herroeping aan ons kenbaar hebt gemaakt, retour. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping 
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je  terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, te overhandigen. Wij zorgen ervoor dat het product bij je thuis wordt opgehaald. Je bent op tijd als je de goederen teruggeeft voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

modelformulier-voor-herroeping.pdf

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »