Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Veilige tuin

Met tuinverlichting creëer je een veiligere tuin omdat je meer zicht hebt in het donker. Zo zul je ook 's avonds niet struikelen over de tuinslang, en sta je ook niet per ongeluk op de hark. Daarnaast geeft het een veiliger gevoel, zo zie je namelijk wat er in de tuin gebeurt. Zo zullen alle onverklaarbare rare geluiden uit de tuin ineens minder onverklaarbaar zijn, zo zie je bijvoorbeeld dat dat enge geritsel gewoon de kat van de buren is. 

Tuinverlichting met bewegingssensor

Als je tuinverlichting met bewegingssensor hebt, zie je precies wanneer er iemand op jouw erf komt. Dit schrikt inbrekers en andere ongewenste wezens snel af. Als deze lampen bij de voordeur worden geplaatst, zorgt dit ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar het sleutelgat van de voordeur. Zodra je aankomt gaat het licht aan en zie je het sleutelgat. Zo hoef je niet eerst de hele deur af te tasten. 

Sfeer in de tuin

Met tuinlichten kun je mooie elementen in de tuin in de spotlights zetten. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw prachtige rozenstruik ook in het donker zichtbaar is. Ook kunnen verlichte slingerpaadjes voor een romantische sfeer zorgen. Je kunt natuurlijk zelf experimenteren met wat jij het mooist vindt, maar een verlichte tuin heeft gegarandeerd een betere sfeer dan een donkere. Zo blijf je tot in de late uurtjes in een gezellige tuin zitten.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »