LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Solarlampen zijn een goede manier om de tuin op milieuvriendelijke manier de tuin te verlichten. Ze kosten geen stroom, maar geven wel licht. Ze worden overdag namelijk opgeladen door zonlicht, zodat ze 's nachts genoeg energie hebben om zelf te schijnen. Zo hoef je geen stroomkabels aan te leggen of met batterijen te werken. Deze lampen zijn zelfvoorzienend, zelfs op regenachtige dagen als de zon niet schijnt. Onze solarverlichting werkt op daglicht, en dat is er ook als de zon niet schijnt. Zo wekken deze lampen zelfs licht op als de zon niet schijnt! 

De voordelen van tuinverlichting zijn al bekend, je ziet meer, het geeft sfeer en je struikelt niet meer over losliggende rommel. Maar waarom zou je een solarlamp kiezen boven een normale tuinlamp? Er zijn een aantal grote voordelen. Zo zijn solarlampen energiebesparend, en erg makkelijk aan te leggen. Je hoeft geen kabels aan te leggen, maar je hoeft alleen het lampje te plaatsen en je bent klaar. Hierdoor kun je solar tuinlampen op vrijwel elke plek in de tuin plaatsen, zolang ze maar licht ontvangen. 

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »