Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Bij het besproeien van de tuin zijn er drie grote variabelen om de juiste besproeiingsmanier te kiezen. Er zijn dan ook drie vragen die je jezelf moet stellen om te bepalen welke manier je jouw tuin moet besproeien.

Hoe groot is de oppervlakte die besproeid moet worden? 

Om te bepalen welke sproei-installatie geschikt is voor in jouw tuin, moet je eerst bepalen wat je besproeid wil hebben. Kies je voor alleen je gazon of moet de moestuin ook mee besproeid worden? Hoe groter de oppervlakte, hoe meer kracht een sproeier moet hebben.

Welke vorm heeft de oppervlakte? 

Als je een rechthoekig oppervlak moet besproeien, heb je een andere sproeier nodig dan bij een rond oppervlak, let daar dus op bij de aankoop. Voor een rechthoek is een zwenksproeier een goede keuze, maar voor een rond oppervlak is een cirkelsproeier beter. 

Welk water ga ik gebruiken?

Ga je ervoor kiezen om kraanwater te gebruiken? In dat geval heb je een goede aansluiting zien te vinden naar de kraan. Je kan er ook voor kiezen om sloot of regenwater te gebruiken. Dit is beter voor het milieu, maar voor slootwater heb je wel een besproeiingspomp voor nodig en voor regenwater is een aansluiting op een regenton wel verstandig. 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »