LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Je wilt dus een sproeier, maar weet je niet waar je moet beginnen met kiezen? Er zijn verschillende sproeiers die allemaal hun voordelen hebben. Zo heb je cirkelsproeiers, die zijn perfect voor een ronde oppervlakte, maar minder geschikt voor een rechthoekige oppervlakten, daar zijn zwenksproeiers weer beter voor. Met een multi-sproeier maakt het niet uit hoe het oppervlak eruitziet, want met een multi-sproeier zit je altijd goed. Heb je liever de sproeiers boven de grond of in de grond? Gardena heeft ook een aantal verzonken sproeiers, deze leg je ondergronds aan en verdwijnen als ze uit staan, zo kun je rustig grasmaaien zonder dat je je eigen sproeier overhoop rijdt. 

Sproeiers als verkoeling

Naast het feit dat een sproeier erg praktisch is, is het ook erg vermakelijk om een sproeier in de tuin te hebben. Het is heerlijk om net als vroeger dwars door de waterstralen te rennen. Ook voor kinderen is een sproeier fascinerend, een sproeier staat garant voor een middagje kindervreugd. Voor honden is een sproeier pure magie, een bron met spuitend water is gewoon fantastisch voor een hond. Mocht je je hond dus een beetje moe en schoon willen maken, zet een sproeier in de tuin en hij is uren bezig. Laat hem of haar vervolgens wel even uit, want de kans dat de hond veel water drinkt is vrij groot.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »