LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Drukspuiten zijn eigenlijk een combinatie tussen een gieter en een sproeier. Ideaal als je water moet sproeien zonder waterpunt. Er zijn echter meerdere mogelijkheden die een drukspuit een echte aanwinst maken voor in je verzameling tuingereedschappen. Naast water kun je namelijk ook andere vloeistoffen als bestrijdingsmiddelen in de drukspuit doen, zodat je dat gericht, gecontroleerd en veilig over de tuin kunt verspreiden.

Bij Twinckels hebben we verschillende maten drukspuiten. De ideale inhoud is afhankelijk van de grootte van de tuin. Je vindt hier spuiten met een inhoud van 3, 5 en 12 liter, maar ook kleintjes van 1 of 1,25 liter. De grote drukspuiten zijn voorzien van een schouderband waarmee je ze makkelijk mee kan dragen en je handen vrij hebt om te sproeien. 

 

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »