LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Waterverspilling is een van de grootste kostenposten bij het besproeien. Er gaat heel veel water verloren als je met een tuinslang of sproeier bezig bent. Het water moet namelijk een lange weg afleggen van de sproeikop naar de plant, waardoor er veel water onderweg verdampt. Ook kan een waterstraal hard aankomen op een zwak plantje, en dit kan voor schade zorgen. Met het Gardena Micro-Drip systeem zijn deze twee problemen opgelost. Dit vernuftige systeem brengt het water direct naar de plant en levert het op een zachte manier af. 

Besproeiingscomputers 

Het is mogelijk om het Gardena Micro Drip systeem met andere Gardena apparaten en systemen te combineren. Combineer het bijvoorbeeld met een besproeiingscomputer om de besproeiing volledig automatisch te laten gebeuren, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen. Gardena Micro Drip kan ook worden gebruikt met het Gardena Smart System, op die manier kun je micro drip, een sprinklersysteem en de robotmaaier op elkaar afstemmen voor een volledig geautomatiseerde tuin. 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »