Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Gardena Smart System

Het Gardena Smart System is het perfecte systeem voor iedereen die geen zin of tijd heeft om regelmatig de planten water te geven. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat alles volledig automatisch gaat. De Smart Gateway zorgt ervoor dat de apparaten op elkaar worden afgestemd. Zo voorkom je dat de robotmaaier zeiknat wordt omdat hij tegelijk actief is met de sprinklerinstallatie. Dankzij deze Smart Gateway kun je zelfs verschillende instellingen per zone kiezen. Zo kunnen de voor- en achtertuin op andere momenten besproeid en gemaaid worden. 

Er zijn veel mogelijkheden om het Gardena Smart System uit te breiden. Zoals eerder genoemd is er de mogelijkheid om het te combineren met een robotmaaier, maar ook het Gardena Micro Drip Systeem kan erop worden aangesloten. Met dat vernuftige systeem zorg je ervoor dat de planten niet teveel water krijgen, want dat is ook niet goed voor ze. Een andere goede toevoeging is de Gardena Smart Sensor, dit handige apparaat meet constant de buitentemperatuur, de lichtintensiteit en de bodemvochtigheid. Hier kun je vervolgens het systeem op aanpassen voor een optimaal resultaat.

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »