Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Wat voor tuinslanghaspel wil ik?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen als je een tuinslanghaspel wilt kopen is of je al een tuinslang hebt en of je daar dusdanig aan gehecht bent dat je deze wilt houden. Als je een tuinslang hebt waar je niet vanaf wilt, hebben we bij twinckels twee wandslanghouders voor je. De een is stationair, de ander mobiel. 

Als je nog geen slang hebt, kun je kiezen voor de wandslanghouder met 20m tuinslang of voor een wandslangenbox. Een wandslangenbox is een dichte slangenhouder die automatisch de slang oprolt zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Deze boxen zijn in het wit en blauw verkrijgbaar, ook zijn er verschillende lengtes tuinslang verkrijgbaar. Hoe groter jouw tuin is, hoe langer de tuinslang moet zijn om alles te besproeien.

Alle tuinslanghaspels bij Twinckels maken het bewateren makkelijker voor jou. Je hoeft namelijk niet meer te bukken om de tuinslang op te bergen. Je kan de slanghaspels namelijk op de door jou gewenste hoogte hangen. Je kan dus je eigen comfort creëren. Het bevestigen van de tuinslanghaspels is niet lastig en is zo gepiept. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »