Filters

Twinckels’ tips

Er zit veel verschil in de waterspuiten van Gardena. Je hebt natuurlijk de standaard spuitkoppen, maar er zijn ook speciale spuitkoppen voor speciale bewateringsklussen. 

Gardena Comfort Broes

De Gardena Comfort broes is ideaal voor hangplanten en potplanten. De sproeikop kan omgebogen worden om moeilijk bereikbare planten te kunnen bewateren. Normale sproeikoppen komen niet bij de hoge plantenpotten, maar voor de Gardena Comfort Broes zijn zelfs de hoogste potten geen probleem. De broes heeft twee verschillende waterstralen voor een perfecte bewatering.

Gardena Premium Spuitlans

Voor grotere tuinen en sproeiklussen heeft Gardena de Premium Spuitlans, ideaal voor het bewateren van grotere oppervlakten. Dankzij de verlenging bij de broes kan je overal bij en door het slipvaste handvat is het makkelijk werken met de lans. De lans is vorstbestendig en heeft 3 verschillende spuitstanden.

Gardena Unicef Promotieset 

Heb je nog een waterspuit nodig en wil je bijdragen aan de kwaliteit van water door UNICEF te steunen? Dit kan gecombineerd worden door de Gardena Unicef Promotieset aan te schaffen. Deze set bestaat uit verschillende spuiten die altijd wel van pas komen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »