LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

Twinckels’ tips

Tuingereedschap gazon

Twinckels heeft het juiste tuingereedschap voor de meest voorkomende klussen in de tuin. Voor het gazon kun je naast een grasmaaier, nog een grastrimmer gebruiken om de kantjes mee bij te werken. Ook is het in de herfst misschien nodig om bladeren van het gazon te verwijderen. Het perfecte tuingereedschap hiervoor is een bladblazer die ook kan zuigen. Naast het verplaatsen van de bladeren, kun je hier ook de bladeren mee opzuigen en versnipperen. 

Tuingereedschap snoeien

Ook om te snoeien is er bij Twinckels genoeg tuingereedschap verkrijgbaar. Voor elke haag is er wel een geschikte heggenschaar te vinden en voor de buxus hebben we zelfs een speciale buxusschaar. Ook hebben we snoeizagen met een telescopische steel voor het hogere snoeiwerk. Hiermee kun je gemakkelijk takken snoeien in hoge bomen, maar ook takken die op de grond liggen zonder dat je hoeft te bukken.     

Kortom, het onderhouden van je tuin wordt kinderspel met het tuingereedschap van Gardena!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »