Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Twinckels’ tips

Wat kun je met een Beugelzaag?

Met een beugelzaag kun je op een comfortabele manier hout zagen. Het voordeel van een beugelzaag ten opzichte van een handzaag is dat je veel meer kracht kan zetten op een beugelzaag en dat je er gerichter mee te werk kan gaan. Zo kun je prachtige stukken hout zagen voor een romantisch avondje voor de open haard of houtkachel. De Gardena beugelzagen zijn licht en robuust en hebben een comfortabele grip voor extra werkcomfort. Daarom zijn ze ideaal voor het zagen van dikke takken en boomstronken. 

Verzorging van de Beugelzaag

Om ervoor te zorgen dat de beugelzaag veilig opgeborgen kan worden, wordt er een bladbescherming meegeleverd. Doe deze altijd om het blad als je het opruimt, dan kunnen er geen ongelukken gebeuren. Ook gaat het zaagblad zo veel langer mee. Als het zaagblad na een lange tijd toch bot wordt, kan het eenvoudig worden vervangen, hier is geen gereedschap voor nodig. 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »