LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

Twinckels’ tips

Gardena Accumaaiers

De Accu grasmaaiers van Gardena zijn van hoogwaardige kwaliteit en handige functies. Zo zijn de handgrepen ergonomisch en kun je de maaihoogte zelf instellen. Gardena doet er alles aan om jouw maaiervaring plezanter te maken. Zo wordt een optimaal en effectief snijresultaat bereikt door door de scherpe messen. Ook het opruimen van de accumaaiers is eenvoudig, ze kunnen namelijk allemaal ingeklapt worden zodat ze veel minder ruimte innemen in de schuur of garage. 

Accu's

De accumaaiers op Twinckels zijn zowel met als zonder accu verkrijgbaar. Een accu is echter wel essentieel voor een accumaaier, dus een accumaaier aanschaffen zonder dat je een accu hebt is niet aangeraden. Je kan ook losse accu's bestellen, het is namelijk altijd handig om een volle reserve te hebben als je een grote tuin hebt. Naast accu's vind je bij Twinckels ook een snellader, zodat je in een kortere tijdsperiode weer kan gaan maaien. 

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »