Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Alle elektrische grasmaaiers van Twinckels hebben een aantal handige functies. Zo hebben ze allemaal een verstelbare maaihoogte, zodat je precies kan instellen hoe lang je het gras wil hebben. De maaiers zijn allemaal geoptimaliseerd in het voor een prettig gebruik. De handgrepen zijn ergonomisch verantwoord zodat je de maaier zonder moeite en blaren voort kan duwen. Ook zijn de messen extra scherp en ingesteld voor een snelle en effectieve snit.

Verschillen in Elektrische grasmaaiers

Het grootste verschil tussen de verschillende grasmaaiers is de maaibreedte. Dit is de breedte waarover de messen het gras maaien. Met een bredere maaibreedte heb je je tuin sneller gemaaid, aangezien de maaier meer tegelijk maait. Welke maaier je kiest is dus voornamelijk afhankelijk van de maaibreedte. Deze staat vaak in de naam vernoemd. Zo heeft de Gardena Elektrische grasmaaier powermax 37 een maaibreedte van 37cm. Dit maakt het kiezen van een elektrische grasmaaier makkelijk en overzichtelijk.

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »