Heb jij onze outlet al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Installatie Robotmaaiers

Het installeren van een Gardena Robotmaaier is veel makkelijker dan het lijkt. Je hoeft alleen het begrenzingsdraad aan te leggen. Vervolgens kan de robot zijn gang gaan. Als de robot bij de grens komt, weet hij dat hij de andere kant op moet. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je een hek of boompje hebt staan, dankzij de slimme bots-sensoren snapt de robot dat hij er niet doorheen kan en dus een andere kant op moet. Opladen gaat bij deze robots ook vanzelf, als de robot merkt dat zijn batterij bijna leeg is, zal hij direct terugkeren naar zijn oplaadstation.

Veiligheid

Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt aangevallen door je eigen robotmaaier als je hem optilt. Wanneer de maaier van de grond komt, stopt hij automatisch met maaien, zo kan er niet per ongeluk een vinger tussen komen  te zitten. Ook voor diefstal hoef je niet bang te zijn, alle Gardena Robotmaaiers zijn met een pincode en Alarm beveiligd tegen diefstal.

Robotmaaier Accessoires

Twinckels heeft een uitgebreid aanbod aan accessoires voor de robotmaaiers, zoals wielborstels en een reinigingsset. De robotmaaiers kunnen namelijk heel goed maaien, maar ze kunnen zichzelf niet schoon houden. Ook vind je hier extra begrenzingsdraad en haringen, mochten die nodig zijn.

Mocht je de hele tuin automatisch willen laten werken, dan is het mogelijk om de robotmaaier aan te sluiten op een Gardena Smart System, zo hoef je helemaal niks meer te doen aan de tuin.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »