LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

Twinckels’ tips

Voor het trimmen van het gras heb je goed materiaal nodig. Je kan natuurlijk zelf alles met een schaartje bij gaan punten, maar een van de grastrimmers van Gardena maakt het een stuk makkelijker en aangenamer. Ze bieden de perfecte oplossing om alle slordige randjes te trimmen. Ook plekken waar je niet met de grasmaaier kan komen omdat het te smal is of omdat het onder een bankje ligt, zijn makkelijk te trimmen met een grastrimmer van Gardena. 

Alle Gardena trimmers zijn van hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van sterke, duurzame materialen. Ook zijn de trimmers ergonomisch gemaakt, zo liggen ze prettig in de hand en zal het werk eenvoudig en aangenaam zijn. Je zult bijna niet merken dat je aan het werk bent omdat de trimmers nauwelijks belasten. De handige plantbeschermbeugel is een beveiliging zodat je niet per ongeluk de planten kapot snijdt tijdens het trimmen. Deze beugel maakt het ook mogelijk om vlak langs de muur te werken. Je vindt hier elektrische en accu grastrimmers.  

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »