LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

Twinckels’ tips

Grasscharen

Een grasschaar is niet het eerste waar je aan denkt bij het woord 'snoeischaren', want welke zot gaat zijn gazon snoeien? Een grasschaar is dan ook niet om het hele gazon te snoeien, maar om de grasrandjes een beetje bij te punten. De grasmaaier komt namelijk ook niet overal bij, maar dat valt te repareren met een grasschaar. 

Heggenscharen

Als je heg of struik een beetje wild wordt en uit gaat steken, is het nodig om hem een beetje bij te punten. Het handigste materiaal hiervoor is een heggenschaar. Je kunt kiezen uit een elektrische heggenschaar en een draadloze accuheggenschaar. Beiden zijn licht van gewicht en ergonomisch gebouwd.

Takkenscharen

De Gardena Takkenscharen zijn de makkelijkste manier om van uitstekende takken af te komen. Door het handige hefboommechanisme hoef je zelf weinig kracht te zetten om door zelfs de stevigste takken heen te komen. Ideaal om je boom mee te snoeien.

Snoeizagen

Snoeizagen komen je redden als de takken te dik of te hoog zijn om te knippen met een takkenschaar. Met de telescopische snoeizagen kom je bij de hogere takken zonder met een ladder te moeten werken. Dit is veel veiliger en makkelijker. Kijk alleen uit dat je niet recht onder de tak staat en je hem op je hoofd krijgt.

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »