LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd, maar kunnen wat vertraging oplopen. Excuses hiervoor!

Filters

Twinckels’ tips

Er zijn veel verschillende strooiwagens en handstrooiers. Welke strooiwagen je nodig hebt, hangt af van de grootte van de tuin. Als je een hele grote tuin hebt, is het verstandig om een strooiwagen met een grote capaciteit te kopen, want met een kleinere red je het niet zonder constant te moeten hervullen. Als je een kleinere tuin hebt is het zonde om met zo'n enorme strooiwagen rondjes te lopen, dat red je met een kleine wagen of zelfs een handstrooier

Gardena Combisystem 

De Gardena Combisystem-strooiwagen is onderdeel van het Gardena Combisystem, dit vernuftige systeem zorgt ervoor dat je allerlei handige gereedschappen aan dezelfde steel kunt koppelen. Zo heb je niet de hele garage vol staan met de lange stelen van harken, sneeuwschuivers en verticuteerders, maar heb je één steel voor alles samen.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »