Filters

Twinckels’ tips

Compacte haarden

Wil je graag sfeervol dineren of gezelligheid creëren in je huiskamer? Tenderflame heeft verschillende compacte haarden in haar assortiment die je eenvoudig aan de wand kan monteren. Zo maak je het al snel gezellig in huis met extra sfeerverlichting. De tafelhaarden geven veel warmte af zonder dat je last hebt van giftige gassen of rook in huis. De haarden werken namelijk niet op hout maar op de bijgeleverde gepatenteerde lont met vlamvertragende brandstof. Heb jij je favoriet al gevonden?

Haarden 180 graden

De 180 graden haarden van Tenderflame is modern vormgegeven en met deze haarden kun je niet alleen van de voorkant, maar ook vanaf de zijkanten van de openhaard genieten. De haarden zijn binnen enkele ogenblikken ingeschakeld door de gepatenteerde lont en vlamvertragende brandstof. Hierdoor heeft u geen last meer van een onaangename geur of rook.

Classic haarden

Heb je in je openhaard last van tocht of wil je geen gedoe met hout en as? De Tenderflame Classic is hiervoor een uitstekende oplossing. Deze haard kan zowel in je openhaard als vrijstaand worden gebruikt. Zonder in te stellen kun je al binnen enkele ogenblikken genieten van de heerlijke warmte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »